Tüskevár horgásztó

Tulajdonos és Tógazda: Kathy Pál
Székhely: Elep Horgász és Szabadidő Központ Tüskevár-tó
Mobil: +36 20 333-74-84
E-mail:   Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Halak: Amúr, Dévérkeszeg, Kárász, Ponty
Nappali horgászat:  Hétfőtől - Vasárnapig: 07:00-19:00-ig.
Éjszakai horgászat:  Péntek - Szombat: 19:00-07:00-ig
 -> 6 vagy több fő esetén előzetes egyeztetés esetén bármely napon <-

Megközelíthetőség: A Horgásztó a 33-as főútvonal Püspökladányt és Nádudvart jelző tábla leágazásától 400m-re található meg.

Horgászrend:
Egy napijeggyel korlátlan bottal történő horgászatra van lehetőség. Napijegyet a bejárat melletti Recepción lehet váltani. A kifogott és megtartani kívánt halmennyiséget minden esetben ki kell fizetni napi áron, a horgászat végeztével a halőrnek mérlegelésre át kell adni!
FIGYELEM: A nem megtartani kívánt halakat,a kifogás után a horog kíméletes kivétele után azonnal vissza kell helyezni a tóba.
FIGYELEM: 5kg feletti halakat nem értékesítünk!! Az 5kg feletti példányokat a lehető legrövidebb időn belül helyezzük vissza a tóba, de visszahelyezése előtt fertőtlenítsük!!
A vendégek részére padok és asztalok vannak elhelyezve a tó körül.
A tó területén sátorozásra is van lehetőség, továbbá bográcshoz is megfelelő tűzrakóhely, zuhanyzó és gyermek játszótér is ingyenesen igénybe vehető a napijegy megvásárlása után.
Parkolásra kizárólag a kijelölt parkolóban van lehetőség!
A Recepción alapvető horgász csalik kaphatók: csonti, giliszta, kukorica, etetőanygok, etetőkosár, világítópatron, továbbá hűtött üdítők, kávé, sör, chips, ropi stb.

Hirdetés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így havonta egyszer kiküldjük az Ön részére az új horgásztavak listáját, amelyek regisztráltak oldalunkra.

Halak, halfajok

Ismerje meg hazánk vizeiben élő halainkat. A horgászathoz elengedhetetlen a halismeret, hiszen nem elég csak azt tudnunk, milyen etetőanyagot, szereléket használjunk, hanem ismernünk kell a hal életritmusát, tartózkodási helyét, táplálkozási szokását. Tovább Halak, halfajok

Ha már megismerte a halakat, ismerje a horgászati módszereiket is, melyet itt olvashatják!

Hírlevél feliratkozás

Horgásztavak keresése

Hirdetés

Hirdetés

Tavak.hu

Üdvözöljük a megújult Tavak.hu oldalunkon!

Hamarosan több horgász cikket olvashat oldalunkon, még átfogóbb horgásztó bemutatókat készítünk, és a halak ismertetését is bővebbre fogjuk szabni. Hamarosan nyereményjátékokat is indítunk, melyben horgászbotokat, orsókat, és egyéb értékes horgász cikkeket lehet majd nyerni! Hamarosan publikáljuk Facebook oldalunkat, mely szorosan fog kapcsolódni nyereményeinkhez!

Ingyenes regisztráció

Látogatók

Oldalainkat 32 vendég böngészi