Haltanya horgásztó

Név
 Haltanya horgásztó
Kezelő
 Kovács Attila
Információs Tel.
 06 20/ 947 38 73
Email
 nagyalom@gmail.com
Web
Elhelyezkedés
 4161 Báránd, Szabadság utca
Megközelítés
 42 számú főútvonal mentén
GPS
Víz típusa
 Tó
Átlagos vízmélység (m)
 3
Vízterület (hektár)
Akadálymentesített
 igen
Növényzet
Tómeder jellege
 Agyagos
Nyitva tartás
 2011 tavasz: 7-től sötétedésig
Éjszakai horgászat
 Előzetes bejelentkezés alapján
Tilalmak
 nincs
Éves díj
 36.000 Ft illetve 25.000 Ft
Napi díj
 Felnőtt horgászjegy:2200 Felnőtt sporthorgász:1400 Ifi:1400,700
Egyéb díjak
 Éjszakai: 1800 Ft
Horgászati feltételek
 * Tilos alkoholos befolyásoltság alatt a tópartot megközelíteni! * 12 év alatti gyerek csak felnőtt felügyelete mellett tartózkodhat a tóparton! * Tilos a vízbe menni és fürdeni! * A megtartani kívánt halat azonnal haltartóba kell helyezni! * A haltartókban lévő halak cseréje, visszaengedése, továbbadása tilos! * 5 kg feletti halat fertőtlenítés és fényképezés után kérjük kíméletesen visszaengedni! * Az elvinni kívánt halakat távozáskor a halőrnek mérlegelés céljából kérjük bemutatni! * A merítő szák és pontymatrac (mi biztosítjuk) használata a halak érdekében kötelező! * A horgászhelyet köteles mindenki tisztán átadni, a keletkezett szemetet a gyűjtőkbe elhelyezni (csikk és napraforgóhéj is)! * A compó nálunk védett hal, elvitelét nem engedélyezzük! Felnőtt horgász napijegy A horgászjeggyel elvihető halak: 2 kg békés nemes hal, 1,5 kg egyéb hal. A többi halat az árlista szerint külön kell fizetni. Horgászni egyszerre két bottal, botonként maximum 3 horoggal lehet. Felnőtt sporthorgász napijegy Horgászni egyszerre két bottal, botonként maximum 3 horoggal lehet. Az elvitelre szánt halat napi áron kell kifizetni. Éves horgászjegy Horgászni egyszerre két bottal, botonként maximum 3 horoggal lehet. Elvihető 15 kg békés hal, ragadozó is és 5 kg egyéb hal. Ezen mennyiség felett a halakat napi áron kell kifizetni. A horgászjegy tulajdonosa 1800 Ft helyett 1000 Ft-ért horgászhat éjszakánként. A horgászjegy másra át nem ruházható. Felnőtt sporthorgász éves bérlet A bérlet tulajdonosára az általános horgászrend és a felnőtt sporthorgász napijegy szabályai érvényesek. Éjszakai horgászatra 1000 Ft-ért van lehetőség (1800 Ft helyett) A horgászjegy másra át nem ruházható. Ifjúsági horgász napijegy Horgászni egyszerre 1 bottal, botonként maximum 3 horoggal lehet. Elvihető halak: 1 kg békés nemes hal, 1 kg egyéb hal. Ifjúsági sporthorgász napijegy Horgászni egyszerre egy bottal, botonként maximum 3 horoggal lehet. Az elvitelre szánt halat napi áron kell kifizetni.
Horgászati módok
 A feltételek mező tartalmazza!
Jellemző halfajták
 Ponty, amur, balin, busa, Keszegfélék, kárász, csuka, süllő, harcsa, compó
Telepítés
Elvihető nemes hal
 5kg alattiak
Elvihető egyéb hal
 5kg alattiak, kivéve compó
Egyéb fontos
 5 kg alatt minden hal elvihető a compó kivételével!
Szolgáltatások
Bemutatkozó
 A Haltanya Horgásztó, Hajdú-bihari Báránd településen, a Szabadság utcán 2008-ban nyitotta meg kapuit. Tavunk könnyen megközelíthető a 42-s számú főútvonalról. A tó 2,8 Ha -os területen fekszik és 1,1 Ha-os vízfelület áll a horgászok rendelkezésére. Családias környezetben játszótérrel, homokozóval, több főzőhellyel és több mint 400 db facsemetével van kialakítva. A horgászállásoknál padok és asztalok biztosítják a horgászok kényelmét. A tó területi adottságaihoz sorolható, hogy átlag vízmélysége 3 méter, de néhány helyen eléri az 5 méteres mélységet is. Jelenleg több mint 70 mázsa hal él a tóban. A Haltanya halállománya igen változatos és nagyobb részük folyóvízből származik, emiatt természetes szaporulatra is alkalmas, amely 2008 őszén már halivadékok formájában is észlelhető volt. A gyakori, minőségi telepítésekkel minden horgászati módszer kedvelőinek igyekszünk eleget tenni: akár a finomszerelékes mach, feeder botos horgászok is foghatnak tizenkilós nemes halakat, vagy rekord méretű fehér halakat (dévérkeszeget, kárászt és jászkeszeget is). A bojlis horgászat kedvelői számára több 10 kg fölötti ponty és amur áll rendelkezésre. Rendszeresen rendezünk horgászversenyeket a látogatóink számára.

About Tavak.hu

Ez is érdekelheti

Nyugati Főcsatorna

Név: Nyugati Főcsatorna Cím: 4066 Tiszacsege Elhelyezkedés, település: Tiszacsege Típus: természetes víz Jellemző halfajták: ponty, …

Vélemény, hozzászólás?