Tüskevár horgásztó

Tulajdonos és Tógazda: Kathy Pál
Székhely: Elep Horgász és Szabadidő Központ Tüskevár-tó
Mobil: +36 20 333-74-84
E-mail:  info@tuskevarto.eu Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Halak: Amúr, Dévérkeszeg, Kárász, Ponty
Nappali horgászat:  Hétfőtől – Vasárnapig: 07:00-19:00-ig.
Éjszakai horgászat:  Péntek – Szombat: 19:00-07:00-ig
 -> 6 vagy több fő esetén előzetes egyeztetés esetén bármely napon <-

Megközelíthetőség: A Horgásztó a 33-as főútvonal Püspökladányt és Nádudvart jelző tábla leágazásától 400m-re található meg.

Horgászrend:
Egy napijeggyel korlátlan bottal történő horgászatra van lehetőség. Napijegyet a bejárat melletti Recepción lehet váltani. A kifogott és megtartani kívánt halmennyiséget minden esetben ki kell fizetni napi áron, a horgászat végeztével a halőrnek mérlegelésre át kell adni!
FIGYELEM: A nem megtartani kívánt halakat,a kifogás után a horog kíméletes kivétele után azonnal vissza kell helyezni a tóba.
FIGYELEM: 5kg feletti halakat nem értékesítünk!! Az 5kg feletti példányokat a lehető legrövidebb időn belül helyezzük vissza a tóba, de visszahelyezése előtt fertőtlenítsük!!
A vendégek részére padok és asztalok vannak elhelyezve a tó körül.
A tó területén sátorozásra is van lehetőség, továbbá bográcshoz is megfelelő tűzrakóhely, zuhanyzó és gyermek játszótér is ingyenesen igénybe vehető a napijegy megvásárlása után.
Parkolásra kizárólag a kijelölt parkolóban van lehetőség!
A Recepción alapvető horgász csalik kaphatók: csonti, giliszta, kukorica, etetőanygok, etetőkosár, világítópatron, továbbá hűtött üdítők, kávé, sör, chips, ropi stb.

About Tavak.hu

Ez is érdekelheti

Püspökladány – Hamvas horgász egyesület IV. sz. tó

Név: Hamvas horgász egyesület IV. sz. tó Tógazda: ifj. Kozák János Telefon: 06-20/ 556-0627 Cím: …

Vélemény, hozzászólás?