Ugrás a tartalomra
2025-10-31
  • Horgászat keszegre és kárászra hideg vízben
  • Dévérkeszeg hideg vízben – lassú, de kiszámítható kapások
  • Téli keszegezés – apró trükkök a fagyos napokra
  • zöld-tócsa horgásztó és szabadidőpark – Pécel
Tavak.hu – horgásztavak, horgászvizek, cikkek

Tavak.hu – horgásztavak, horgászvizek, cikkek

Magyar horgásztavak és horgászismertetők

  • Horgásztavak Magyarországon
  • Halismeret
  • Hírek
  • Természetes csalikÍrásainkban a természetes eredetű csalikat ismertetjük. Reméljük, ismertetőinkkel segítjük az olvasókat a választásban. Az etetés ugyan olyan létfontosságú alkotóeleme a horgászatnak mint a horog, vagy a damil. Ha eredményesek akarunk lenni, igen komolyan kell foglalkoznunk a témával, hiszen a speciális etetőanyagok világában nem biztos, hogy a 10-15 évvel ezelőtt használt csirke, vagy nyúltáp biztosítja számunkra a megfelelő halmennyiséget. Hozzá kell tennem, évről évre kevesebb halat írhatunk fel a naplónkba, tehát a halállomány is kezd csökkenni. Talán ez váltotta ki az etetőanyagok fejlődését is. Kevesebb hal = jobb etetőanyag. Elvégre mindenki azt szeretné, hogy az Ő horgán kössön ki a kiszemelt zsákmány. És nem véletlenül használtam a KISZEMELT szót, mivel külön halfajra vásárolhatjuk, készíthetjük az etetőanyagunkat. Régen a halaink nem voltak válogatósak, a kenyeres, paprikás tápunkra mindenki oda sereglett. Ma viszont befolyásoljuk Őket. Igaz nem minden az etetőanyag. Elvégre van egy másik résztvevője is a horgászatnak, mégpedig a hal. Előfordul, hogy egyik nap kiváló a kapás, másik nap semmi aktivitást nem érzékelünk. Ebben szerepet játszik az időpont, hőmérséklet, vízhőfok, nappal vagy éjszaka, akar e enni a halacskánk, vagy sem.
  • Bejelentkezés
  • Szállás regisztráció
  • Hirdetések kezelése
  • KAPCSOLAT
Főcímek
  • Horgászat keszegre és kárászra hideg vízben

    23 óra ezelőtt23 óra ezelőtt
  • Dévérkeszeg hideg vízben – lassú, de kiszámítható kapások

    23 óra ezelőtt23 óra ezelőtt
  • Téli keszegezés – apró trükkök a fagyos napokra

    23 óra ezelőtt23 óra ezelőtt
  • zöld-tócsa horgásztó és szabadidőpark – Pécel

    1 nap ezelőtt
  • Hideg vízi horgászat folyón

    4 nap ezelőtt4 nap ezelőtt
  • Házi készítésű etetőanyag-receptek konyhai alapanyagokból

    4 nap ezelőtt23 óra ezelőtt
  • Kezdőoldal
  • Horgász szállás regisztráció

Horgász szállás regisztráció

[webdirectory-submit]

Ha még nem regisztrált oldalunkra itt megteheti!

Csalik, eteőanyagok

Természetes csalik
Lenmag – Ismertető horgászoknak 01
7 nap ezelőtt23 óra ezelőtt
02
Természetes csalik
Négermag – Ismertető horgászoknak
03
Természetes csalik
Juharmag – Ismertető horgászoknak
04
Természetes csalik
Csicseriborsó – Ismertető horgászoknak
05
Természetes csalik
Kukorica őrlemény – Ismertető horgászoknak
06
Természetes csalik
Lenmag pellet liszt – Ismertető horgászoknak

Alapanyagok etetőanyagokhoz

Alapanyagok
Cukorrépa melasz 01
4 nap ezelőtt
02
Alapanyagok
Máj liquid
03
Alapanyagok
CSL (kukoricacsíra likőr)
04
Alapanyagok
Tigrismogyoró kivonat
05
Alapanyagok
Bloodworm liquid (szúnyoglárva kivonat)
06
Alapanyagok
Robin Red liquid

Népszerű tartalom

Halak ismertetése és horgászati módszereik
Dévérkeszeg ismertetése és horgászata 01
4 nap ezelőtt4 nap ezelőtt
02
Csuka horgászata
Téli csukázás jégen – biztonság, technika és taktika
03
Csuka horgászata
Felszerelés a csukázáshoz – bot, orsó, előke, zsinór
04
Csuka horgászata
Csukás helyek olvasása – nádas, törés, árnyékos szakaszok felismerése
05
Csuka horgászata
Csukázás folyóvízen – sodrás, medertörések, visszaforgók kihasználása
06
Csuka horgászata
Csuka – a ragadozó viselkedésének megértése a siker kulcsa
07
Csuka horgászata
Csukázás folyóvízen – sodrás, medertörések, visszaforgók kihasználása
08
Csuka horgászata
A csukázás alapjai – mikor, hol és mivel érdemes próbálkozni?
09
Csuka horgászata
Élőhalas csukázás – etikusan és hatékonyan
10
Csuka horgászata
Műcsalis csukázás – villantók, wobblerek és gumihalak helyes használata

Népszerű tartalom

Csuka horgászata
Téli csukázás jégen – biztonság, technika és taktika 01
4 nap ezelőtt1 nap ezelőtt
02
Csuka horgászata
Felszerelés a csukázáshoz – bot, orsó, előke, zsinór
03
Csuka horgászata
Csukás helyek olvasása – nádas, törés, árnyékos szakaszok felismerése
04
Csuka horgászata
Csukázás folyóvízen – sodrás, medertörések, visszaforgók kihasználása
05
Csuka horgászata
Csuka – a ragadozó viselkedésének megértése a siker kulcsa
06
Csuka horgászata
Csukázás folyóvízen – sodrás, medertörések, visszaforgók kihasználása
07
Csuka horgászata
A csukázás alapjai – mikor, hol és mivel érdemes próbálkozni?
08
Csuka horgászata
Élőhalas csukázás – etikusan és hatékonyan
09
Csuka horgászata
Műcsalis csukázás – villantók, wobblerek és gumihalak helyes használata
10
Csuka horgászata
Csukázás tavasszal – az ívás utáni táplálkozási roham kihasználása
Tavak.hu - Horgásztavak, horgászcikkek, ismertetők - 2001 - 2025. Powered By BlazeThemes.
Az oldalunk sütiket használ. Rendben Adatvédelmi INFO
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
SAVE & ACCEPT