Home / MOHOSZ

MOHOSZ

Védett halfajok

Pezsgő pelletek a WEBSHOPBAN! Buborékok a vízben a kapitális élményekért!!! Védett halfajok A halászati-horgászati törvény és végrehajtási rendeletei fokozott szigorral védik a Magyarországon honos és állományukban veszélyeztetett halfajokat.

Olvasd tovább

Tilalmak és méretkorlátok

Pezsgő pelletek a WEBSHOPBAN! Buborékok a vízben a kapitális élményekért!!! Tilalmakról, méretkorlátozásokról A 73/ 1997. (X.28.) FM-KTM együttes rendelet alapján a halfajok tilalmi ideje a következő :

Olvasd tovább

Országos Horgászrend

Pezsgő pelletek a WEBSHOPBAN! Buborékok a vízben a kapitális élményekért!!! Az új Országos Horgászrendről A Magyar Országos Horgász Szövetség Elnöksége egy hosszabb előkészítő munkát követően 2009. május 9-én fogadta el a MOHOSZ Országos Horgászrendjét.

Olvasd tovább

Fogási napló

Pezsgő pelletek a WEBSHOPBAN! Buborékok a vízben a kapitális élményekért!!! A fogási napló Tudnivalók a fogási naplóról A halászati-horgászati törvény előírása szerint a területi engedélyes, a kifogott hal mennyiségéről és faj szerinti összetételéről fogási naplót köteles vezetni, amelynek alkalmasnak kell lennie a rendelet mellékletében felsorolt halfajok (ponty, csuka, süllő, kősüllő, …

Olvasd tovább

Állami horgászjegy

Pezsgő pelletek a WEBSHOPBAN! Buborékok a vízben a kapitális élményekért!!!  Az állami horgászjegy A halászati-horgászati törvény és kapcsolódó rendelete az állami horgászjegy kiadását részletesen szabályozza. a törvényből következően hazánkban horgászni csak állami horgászjegy birtokában lehet. Az állami jeggyel rendelkező horgász vásárolhat azután különböző területi engedélyeket. Az állami horgászjegy megváltásának ismeretei:

Olvasd tovább

Törvény a halászatról és a horgászatról

Pezsgő pelletek a WEBSHOPBAN! Buborékok a vízben a kapitális élményekért!!! 1997. évi XLI. törvény a halászatról és a horgászatról, egységes szerkezetben a végrehajtásáról szóló 78/1997. (XI. 4.) FM rendelettel   [Vastag betűvel az 1997. évi XLI. törvény (a továbbiakban: Hhtv.), vékony betűvel a 78/1997. (XI. 4.) FM rendelet (a továbbiakban …

Olvasd tovább
Tavak.hu Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj a horgásztavak híreiről.
Pest megyei horgásztavak hírei és
Országos hírek egy helyen
Iratkozzon fel hírlevelünkre és megküldjük a legfrissebb kapott híreket, így akár első kézből kaphat információt telepítésekről, akciókról.
  Mi sem szeretjük a SPAM üzeneteket, ezért nem is adjuk ki az Ön elérhetőségét.