Nagyrédei Horgásztó

Név
Kezelő
Nagyrédei Horgásztó
Információ
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Email
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Web
Elhelyezkedés
Nagyréde
Megközelítés
A Nagyrédei Horgásztó Heves megyében, Gyöngyös előtt, Nagyréde községbe
GPS
47.780376,19.83824
Víz típusa
víztározó
Átlagos vízmélység (m)
1,8 m
Akadálymentesített
elsüllyedt tuskók, rönkök
Tómeder jellege
iszapos
Nyitva tartás
0-24
Éjszakai horgászat
van
Tilalmi időszak
nincs
Éves díj
nincs
Napi díj
2012-es árakról érdeklődjön emailben.
Egyéb díjak
nincs információ
Horgászati feltételek
* A tavon a „fogd meg és engedd vissza” (Catch & Release) szemlélet és horgászati módszer alapján a horgászok minden halat kötelesek visszaengedni! * A tározón 17 horgászállás (az állásokon kényelmesen 2-3 fő elfér) található, melyeken előzetes bejelentkezés alapján lehet horgászni. * A helyfoglalás személyesen vagy a Büfé telefonszámán 08:00-tól 20:00-ig lehetséges. * Amennyiben a foglalás 10 munkanapon belül kerül visszamondásra, a tárgyévre az adott személytől újabb foglalást nem áll módunkban elfogadni. * Az adott évi foglalásokat január 1.-től áll módunkban regisztrálni. * Az állásokat az érkezés napján 10:00-tól lehet elfoglalni és a távozás napján 09:00-ig kell elhagyni. * 20:00 és 08:00 között a Büfé, illetve a kapuk zárva vannak, ez idő alatt az érkezés, illetve a távozás csak előzetes egyeztetés után lehetséges. * Hal elvitelére a Kis-tó biztosít lehetőséget, mely külön szabályozás alá esik.
Horgászati módok
A tavon a „fogd meg és engedd vissza” (Catch & Release) szemlélet és horgászati módszer alapján a horgászok minden halat kötelesek visszaengedni!
Jellemző halfajták
A több mint 50 éves tóban megtalálható Magyarország összes őshonos halfaja. A hosszú évek során több, ritkaságszámba menő, kapitális méretű hal fejlődött ki a tó állományában. A halfaunát főként a 10, illetve 20 kg-ot is meghaladó pontyok, amurok jellemzik. Óriási, 50 kg-nál is nagyobb harcsák, gyönyörű süllők és csukák színesítik a tározó zavartalan élővilágát.
Elvihető nemes hal
nem vihető el
Elvihető egyéb hal
nem vihető el
Egyéb fontos
A rekordlistás méretű fogásokat a honlapon regisztráljuk, és különféle ajándékokkal jutalmazzuk.
Szolgáltatások
  • Csónakbérlés, akkumulátorbérlés, saját akkumulátortöltés, motorbérlés
  • Büfé
  • Különálló zuhanyzóblokk
  • Külön női-férfi toalett
  • Telefon, laptop, stb. töltési lehetőség
  • Internet elérhetőség
  • Fedett beülő, szemetes minden horgászhelyhez, kialakított tűzrakó minden horgászhelyhez
  • WC az összes horgászhely közelében
  • Sátorozási lehetőség
  • Kamerával megfigyelt parkoló
Bemutatkozó
Az 1960-as évek elején létesített egykori TSZ víztározó eredetileg mezőgazdasági célokat szolgált, 2010-től pedig sporthorgász-tóként üzemel. A teljes terület 32 hektár, amelyből a vízfelület 22 hektárt tesz ki. A tavon a „fogd meg és engedd vissza” (Catch & Release) szemlélet és horgászati módszer alapján a horgászok minden halat kötelesek visszaengedni!

 

Hirdetés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így havonta egyszer kiküldjük az Ön részére az új horgásztavak listáját, amelyek regisztráltak oldalunkra.

Halak, halfajok

Ismerje meg hazánk vizeiben élő halainkat. A horgászathoz elengedhetetlen a halismeret, hiszen nem elég csak azt tudnunk, milyen etetőanyagot, szereléket használjunk, hanem ismernünk kell a hal életritmusát, tartózkodási helyét, táplálkozási szokását. Tovább Halak, halfajok

Ha már megismerte a halakat, ismerje a horgászati módszereiket is, melyet itt olvashatják!

Hírlevél feliratkozás

Horgásztavak keresése

Hirdetés

Hirdetés

Tavak.hu

Üdvözöljük a megújult Tavak.hu oldalunkon!

Hamarosan több horgász cikket olvashat oldalunkon, még átfogóbb horgásztó bemutatókat készítünk, és a halak ismertetését is bővebbre fogjuk szabni. Hamarosan nyereményjátékokat is indítunk, melyben horgászbotokat, orsókat, és egyéb értékes horgász cikkeket lehet majd nyerni! Hamarosan publikáljuk Facebook oldalunkat, mely szorosan fog kapcsolódni nyereményeinkhez!

Ingyenes regisztráció

Látogatók

Oldalainkat 20 vendég böngészi