Mezőcsát – Erzsébet horgásztó

Tulajdonos: Halász Ferenc
E-mail: erzsebetto@freemail.hu Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Tel.: 06/30-9454-016

Horgásszon a borsodi régió legszebb horgásztaván Mezőcsáton!!!
Az Erzsébet-tó a mezőcsáti Termálfürdőtől 1 km-re található csodálatosan kialakított környezetben.
A két tóból álló horgászparadicsom 2004. január 1-től működik.
A körülkerített területen belül parkoló, valamint sátorozási és főzési igényeknek megfelelően főző,- szalonnasütőhelyek, étkezőasztalok és fedett horgászbeülők állnak rendelkezésre.

Horgászcikkek, csalik, etetőanyagok helyben megvásárolhatók.

A tavakban a vidékre jellemző halfajták vannak telepítve, a kistóba: ponty, süllő, kárász, keszeg, a nagyobbik tóba: folyami harcsa, süllő, ponty, amur, csuka, busa, kárász és keszeg. A halállományt rendszeresen feltöltjük. Horgászversenyekre igény szerint telepítünk.

Horgászni éjjel-nappal lehet a Magyarországon érvényben lévő horgászati és halászati törvényeknek megfelelően, napijegyes és egytarifás rendszerben.

A két tóból álló horgászparadicsom 2004. január 1-től működik és várja a horgászni vágyókat.

A kisebbik tó 6300 m2 területű. Ponty, süllő, kárász és keszeg lett telepítve a tóba, de a halállományt rendszeresen feltöltjük.
A nagyobbik tó 18000 m2 területű. Telepített halfajták a folyami harcsa, süllő, ponty, amur, csuka, busa, kárász és keszeg. A halállomány feltöltése természetesen itt is rendszeresen történik

El nem vihető halak:
– a méreten aluliak,
– 6 kg fölötti ponty,
– compó,
– védett halfajok (pl.: csík)    
 
A horgászat reggel 6 órától este 6 óráig, valamint este 6 órától reggel 6 óráig tart.

Szeretettel várjuk az Erzsébet horgásztónál, ahol eltöltheti megérdemelt pihenőjét és színvonalas környezetben hódolhat horgász szenvedélyének.

About Tavak.hu

Ez is érdekelheti

Tokaj mellett HORGÁSZHÁZ kiadó/eladó

Eladásra kínálunk egy remek földrajzi adottságokkal rendelkező horgászházat, mely több éven keresztül bejáratott vállalkozásként üzemelt. …

Vélemény, hozzászólás?