Hernádszurok – Aranykavics horgásztanya

Aranykavics horgásztanya

Üzletvezető: Polyefkó Lászlóné
Cím: Hernádszurok
Telefon: 46/587-315; 30/286-7503
Nyitvatartás:
április 1-től augusztus 31-ig: 05:00 – 20:00
szeptember 1-től október 31-ig: 06:00 – 18:00
november 1-től március 31-ig: 07:00 – 17:00

A napijegy megváltása csak horgászatra jogosult.
Az elvihető halak árjegyzéke a halőrházban kifüggesztett árlistán található.
A horgászjegy váltója maximum 2 horgászbottal és botonként legfeljebb 2 horoggal jogosult horgászatra.
A tavon csak állami horgászengedéllyel rendelkezők válthatnak napijegyet!

Megközelítés: Hernádszurdok község Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, az északi országhatártól alig 10 km-re (Tornyosnémeti határátkelő Szlovákiába), Miskolctól 60 km-re található. A kis település a 3. számú főközlekedési úton közelíthető meg, vasútállomása van.

Az Aranykavics Horgásztanya és Apartmanház festői környezetben,a 3-as főút közelében, Hidasnémeti-Kassa irányában,Hernádszurdok külterületén terül el, 10 holdon. A két apartmanház közül a nagyobbik épületben 5 db háromágyas és 1 db kétágyas szoba található, mely televízióval és fürdőszobával felszerelve, illetve közös nappalival és konyhával biztosítja vendégeink kényelmét. A kis apartmanház 5-6 fős család nyugodt pihenését teszi lehetővé, saját nappalival, konyhával és fürdőszobával. Az apartmanházak közelében egy mesterséges halastó ad aktív sportolásra, horgászatra lehetőséget. A kertben lehetőség van bográcsozásra, grillezésre, melyhez a szükséges felszerelések helyben bérelhetők. A gyermekekről sem feledkeztünk meg, játszótér és udvari medence biztosítja a kellemes időtöltést minden kedves vendégünk számára. Az apartmanház különleges látnivalót is kínál: a főbejáratnál tekinthető meg egy többszáz éves fa csoport, melyet a helyi bányatóból emeltek ki és ültettek be. Rendkívül különleges!

About Tavak.hu

Ez is érdekelheti

Tokaj mellett HORGÁSZHÁZ kiadó/eladó

Eladásra kínálunk egy remek földrajzi adottságokkal rendelkező horgászházat, mely több éven keresztül bejáratott vállalkozásként üzemelt. …

Vélemény, hozzászólás?