Nagykállói horgásztó

A Nagykállói horgásztavak igen kiemelkedő helyet foglal el a Szabolcs megyei horgásztavak listáján. Két horgásztóval, összesen 32 hektáros vízfelületen várja a horgászni vágyókat.

A „hagyományos” készséggel horgászókat 3 hektáros vízfelület szolgálja ki. Ez a vízterület többnyire pontyos víz, de természetesen az egyéb kategóriás halak (keszeg, kárász, stb) is szép számban foglal benne helyet, így a finomszerelékes horgászok kedvükre élvezhetik a tó adta halakat.
A bojlis tavuk 18 hektáron terül el, a vízben mesterséges akadókkal és hét különálló kis szigettel adják vissza a „természet lágy öle” gondolatot. Egyedülálló kialakítással  14 horgász szállás lett kialakítva, melyhez stég horgászház és csónak is párosul!!!  Aki erre a tóra befizet, az olyan élményt kap, amit soha nem felejt, és mindig vissza fog vágyni erre a vízre!

A tavakra jellemző az óriásponty, hiszen a tavat zömében 10+ pontyok lakják, mellettük szép számban számíthatunk amur, süllő csuka, compó kapásra is, természetesen ha a megfelelő készséget alkalmazzuk.

Fontos megemlíteni és elolvasni a szabályokat, melyek a tavakra érvényes. Például különböző formájú horgok használatát tiltja a házirend, illetve bizonyos bojlik használatát még etetés céljából is tiltja, mivel a bojlikból, bomlás után különböző anyagok maradnak a vízben.

2011-es rekordlistájának vezetője egy több mint 23 kilós gyönyörű tóponty, mely várja a rekord megdöntését!

A horgásztavak számokban:
Összes vízfelület 32 Hektár
3 hektáros normál horgásztó.
18 hektáros bojlis horgésztó
14 vendégház, egyenként 4 fő elszállásolására

Fontosabb kivonat a horgásztó weboldaláról:

Bojlis tó

 • Horgászat 4 éjszakára faházanként     80.000 Ft/ 6 bot
 • Minden további éjszaka     20.000 Ft/ 6 bot

Az árak 2012.01.01-től érvényesek és az ÁFÁ-t tartalmazzák!
A faházakban csak az előre bejelentett személyek tartózkodhatnak (maximum 4 fő).

Szolgáltatások:

 • Szállás a vízparton faházakban
 • 12 m2 szoba 2 db emeletes ággyal (hálózsák használata kötelező)
 • 11 m2 fedett terasz rönkasztallal, lócákkal
 • Hűtőszekrény
 • Mikrohullámú sütő
 • Akkumulátortöltés
 • Csónak
 • Halkiemelő matrac
 • Játszótér
 • Külön női-férfi zuhanyblokk
 • BÜFÉ


A tavak felkeresése előtt mindenképp látogasson el a tó hivatalos weboldalára!

www.nagykalloihorgaszto.hu

Hirdetés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így havonta egyszer kiküldjük az Ön részére az új horgásztavak listáját, amelyek regisztráltak oldalunkra.

Halak, halfajok

Ismerje meg hazánk vizeiben élő halainkat. A horgászathoz elengedhetetlen a halismeret, hiszen nem elég csak azt tudnunk, milyen etetőanyagot, szereléket használjunk, hanem ismernünk kell a hal életritmusát, tartózkodási helyét, táplálkozási szokását. Tovább Halak, halfajok

Ha már megismerte a halakat, ismerje a horgászati módszereiket is, melyet itt olvashatják!

Hírlevél feliratkozás

Horgásztavak keresése

Hirdetés

Hirdetés

Tavak.hu

Üdvözöljük a megújult Tavak.hu oldalunkon!

Hamarosan több horgász cikket olvashat oldalunkon, még átfogóbb horgásztó bemutatókat készítünk, és a halak ismertetését is bővebbre fogjuk szabni. Hamarosan nyereményjátékokat is indítunk, melyben horgászbotokat, orsókat, és egyéb értékes horgász cikkeket lehet majd nyerni! Hamarosan publikáljuk Facebook oldalunkat, mely szorosan fog kapcsolódni nyereményeinkhez!

Ingyenes regisztráció

Látogatók

Oldalainkat 21 vendég böngészi