Siójut - Halastó

Kezelő: Siómente Horgászegyesület
Információ: 84/355-802
Horgászjegy: Csapó Imréne, Balatonszabadi Kossuth u.5
Terület: 7 ha
Halak: ponty, amur, csuka, harcsa, keszeg, sügér


A horgásztó egy kis völgy alján bújik meg a sűrű nádasok mögé rejtőzve. Megközelíteni kiépített úton lehet. A vízinövények között hosszú stégeken juthatunk be a szabad vízfelszínhez. A part gazdag állatvilágából gyakran találkozhatunk a vízisiklóval, s a madarakkal. A kellemes kirándulóhely, védett növények és állatok élőhelye. Épp ezért is vált a természetfotósok egyik kedvenc tanyájává.
Kiépített horgászhelyei vannak, faházzal, padokkal, asztalokkal és WC-vel. Sátrazási lehetőség is van.
 

Hirdetés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így havonta egyszer kiküldjük az Ön részére az új horgásztavak listáját, amelyek regisztráltak oldalunkra.

Halak, halfajok

Ismerje meg hazánk vizeiben élő halainkat. A horgászathoz elengedhetetlen a halismeret, hiszen nem elég csak azt tudnunk, milyen etetőanyagot, szereléket használjunk, hanem ismernünk kell a hal életritmusát, tartózkodási helyét, táplálkozási szokását. Tovább Halak, halfajok

Ha már megismerte a halakat, ismerje a horgászati módszereiket is, melyet itt olvashatják!

Hírlevél feliratkozás

Horgásztavak keresése

Hirdetés

Hirdetés

Tavak.hu

Üdvözöljük a megújult Tavak.hu oldalunkon!

Hamarosan több horgász cikket olvashat oldalunkon, még átfogóbb horgásztó bemutatókat készítünk, és a halak ismertetését is bővebbre fogjuk szabni. Hamarosan nyereményjátékokat is indítunk, melyben horgászbotokat, orsókat, és egyéb értékes horgász cikkeket lehet majd nyerni! Hamarosan publikáljuk Facebook oldalunkat, mely szorosan fog kapcsolódni nyereményeinkhez!

Ingyenes regisztráció

Látogatók

Oldalainkat 98 vendég böngészi