Pogányszentpéter - Horgásztó

Kezelő: Balatoni Halászati ZRt (8600 Siófok, Horgony u.1)
Információ: 06-30-639-8388, és 06-30-229-7574
Halak: Ponyt, amur, keszegfélél, kárász
Felnőt napijegy: 1500,- Ft
Gyermek napijegy: 1000,- Ft
Nyitva tartás: június 22-től, szeptember 30-ig, minden nap, reggel 7.00-19.00-ig
Megközelítés: Nagykanizsa központjától a 61-es főúton haladva 11 km távolságban található, Pogányszentpéter község előtt bal oldalon. A tavat tábla jelzi.

Horgászati szabályok
Felnőtt max. 2 db horgászbottal, gyermek 1 db horgászbottal horgászhat. A napijegy árában benne foglaltatik 1 db nemeshal, (ponty, amur) és 3 kg egyéb hal elvitelének lehetősége. A kvótán felül elvinni kívánt halat a bolti árnál jóval kedvezőbb áron vásárolhatják meg a horgászok.

Hirdetés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így havonta egyszer kiküldjük az Ön részére az új horgásztavak listáját, amelyek regisztráltak oldalunkra.

Halak, halfajok

Ismerje meg hazánk vizeiben élő halainkat. A horgászathoz elengedhetetlen a halismeret, hiszen nem elég csak azt tudnunk, milyen etetőanyagot, szereléket használjunk, hanem ismernünk kell a hal életritmusát, tartózkodási helyét, táplálkozási szokását. Tovább Halak, halfajok

Ha már megismerte a halakat, ismerje a horgászati módszereiket is, melyet itt olvashatják!

Hírlevél feliratkozás

Horgásztavak keresése

Hirdetés

Hirdetés

Tavak.hu

Üdvözöljük a megújult Tavak.hu oldalunkon!

Hamarosan több horgász cikket olvashat oldalunkon, még átfogóbb horgásztó bemutatókat készítünk, és a halak ismertetését is bővebbre fogjuk szabni. Hamarosan nyereményjátékokat is indítunk, melyben horgászbotokat, orsókat, és egyéb értékes horgász cikkeket lehet majd nyerni! Hamarosan publikáljuk Facebook oldalunkat, mely szorosan fog kapcsolódni nyereményeinkhez!

Ingyenes regisztráció

Látogatók

Oldalainkat 62 vendég böngészi