Nagycsepely - Horgásztó

Tulajdonos: Szalai György
Információ: 06-20- 451-4122;  06-20-543-7100
Megközelítés: Balatonszárszótól 12 km-re a községen áthaladó,a vadászházhoz vezetõ út  mentén,amely mindvégig mûút, található a tó.
Halak: ponty, amúr, harcsa, süllõt, koi
Horgászjegy: 700 .-Ft, 14 év alattiaknak: 500.-Ft
Nyitvatartás:
március 25-tõl április 28-ig: 07-19 óráig
április 29-tõl szeptember 0l-ig: 06-20 óráig
szeptember 02-tõl október 29-ig: 07-19 -ig
Bérelhetõ helyben: horgászbot 5 órára 500.-Ft, továbbá horgászcsónak 2 órára 500.-Ft-ért.

Folyamatosan pótoljuk a kifogott, elvitt halakat hogy mindig jó eredménnyel horgászhassanak. Vannak nagyon szép rekordméretû halaink is, amelyekrõl a dicsõségtábla fotói is bizonyságot adnak. A múlt év egyik nagy rekordja:  1 nap közel 70 kg hal/fõ.
Minimál méretre egyik halfajra sincs korlátozás, úgyszintén az ívásidõkre sem, tehát egész éven át azonosak a feltételek, viszont ha a kifogott ponty nagyobb  7 kg-nál akkor fotózás után kíméletesen vissza kell engedni, de ez csak kizárólag a pontyra vonatkozik.
Aki a kifogott halat nem szeretné elvinni az sebfertõtlenítés után visszateheti a tóba. 7 db hal visszaengedése után új jegyet kell váltani.

Hirdetés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így havonta egyszer kiküldjük az Ön részére az új horgásztavak listáját, amelyek regisztráltak oldalunkra.

Halak, halfajok

Ismerje meg hazánk vizeiben élő halainkat. A horgászathoz elengedhetetlen a halismeret, hiszen nem elég csak azt tudnunk, milyen etetőanyagot, szereléket használjunk, hanem ismernünk kell a hal életritmusát, tartózkodási helyét, táplálkozási szokását. Tovább Halak, halfajok

Ha már megismerte a halakat, ismerje a horgászati módszereiket is, melyet itt olvashatják!

Hírlevél feliratkozás

Horgásztavak keresése

Hirdetés

Hirdetés

Tavak.hu

Üdvözöljük a megújult Tavak.hu oldalunkon!

Hamarosan több horgász cikket olvashat oldalunkon, még átfogóbb horgásztó bemutatókat készítünk, és a halak ismertetését is bővebbre fogjuk szabni. Hamarosan nyereményjátékokat is indítunk, melyben horgászbotokat, orsókat, és egyéb értékes horgász cikkeket lehet majd nyerni! Hamarosan publikáljuk Facebook oldalunkat, mely szorosan fog kapcsolódni nyereményeinkhez!

Ingyenes regisztráció

Látogatók

Oldalainkat 78 vendég böngészi