Háromfa - Víztározó

Kezelő: Pálinkó Károly tógazda
Cím: H-7585 Háromfa Kossuth u. 131.
Információ: +36-82/491-099,  +36-70/553-27-58
Jellege: víztározó
szállás: 2500 HUF/fő/éjszaka
napijegy: 3000 HUF (0-24h, 2 bot)
csónak bérlés: 1000 HUF/darab (0-24h, a hozott csónakra is!)
Elvihető halak: 2+1 nemes hal (2 békés + 1 ragadozó vagy 2 ragadozó + 1 békés) 5 kg. egyéb hal
Megközelítés: Somogy megye déli részén Horvátországtól és a Drávától 8km-re, Nagyatádtól 16km, Kaposvártól 70km. Délen és délkeleten Bolhó községgel határos.

A tavon fix, számozott horgászhelyek vannak, melyeket előre le lehet foglalni. KÉRJÜK, hogy időpontot előre, telefonon egyeztessen a tógazdával!
Horgászni 0-24h-ig lehet a hét minden napján. Ha a kifogott nemeshalat a horgász megtartja úgy azt köteles a fogás után AZONNAL a NAPIJEGYEN található fogási naplóra rávezetni tollal, 1 tizedes jegyig megjelölve (pl.: Ponty 4,5 kg). Az 5 kilónál nagyobb pontyot MINDEN esetben VISSZA KELL ENGEDNI.
Horgásztanyánkon lehetőség van kúltúrált szállás használatára. A 3-4 ágyas szobák tusolóval, WC-vel, mosdóval vannak ellátva valamint teljesen felszerelt vendégkonyha áll a látogatók rendelkezésére (hűtő, gáztűzhely, mosogató, edények, étkészletek, poharak stb.)
Lehetőség van még szabadtéri bográcsos ill. grílles sütésre, főzésre.

Hirdetés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így havonta egyszer kiküldjük az Ön részére az új horgásztavak listáját, amelyek regisztráltak oldalunkra.

Halak, halfajok

Ismerje meg hazánk vizeiben élő halainkat. A horgászathoz elengedhetetlen a halismeret, hiszen nem elég csak azt tudnunk, milyen etetőanyagot, szereléket használjunk, hanem ismernünk kell a hal életritmusát, tartózkodási helyét, táplálkozási szokását. Tovább Halak, halfajok

Ha már megismerte a halakat, ismerje a horgászati módszereiket is, melyet itt olvashatják!

Hírlevél feliratkozás

Horgásztavak keresése

Hirdetés

Hirdetés

Tavak.hu

Üdvözöljük a megújult Tavak.hu oldalunkon!

Hamarosan több horgász cikket olvashat oldalunkon, még átfogóbb horgásztó bemutatókat készítünk, és a halak ismertetését is bővebbre fogjuk szabni. Hamarosan nyereményjátékokat is indítunk, melyben horgászbotokat, orsókat, és egyéb értékes horgász cikkeket lehet majd nyerni! Hamarosan publikáljuk Facebook oldalunkat, mely szorosan fog kapcsolódni nyereményeinkhez!

Ingyenes regisztráció

Látogatók

Oldalainkat 107 vendég böngészi