Fonyód - Makkos horgásztó

Fonyód  - Szent György horgásztó


Üzemeltető: Makkos és Társa KFT.
Érdeklődni: 30/367-2710; Fonyód 8641 Pf.59.
email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Terület: 7 ha
Fogható halfajok: ponty, amur, süllő, harcsa, csuka, ezüstkárász, dévérkeszeg
Napijegy: 2500 Ft, mely tartalmazza a horgászzsákmányból egy ponty elvitelét 3 kg súlyig.
nyitvatartási: mindennap 07:00-19.00
Megközelítés: 5 perc séta a Fonyód- Kaposvár út közúti


Nemrég egy új horgásztó nyílt Fonyódon. A csodálatos környezetben található kb. 7 hektáros tó egy igazi kis "ékszerdoboz".
Akik szeretnek kultúrált környezetben horgászni, azok itt megtalálják számításukat!
A horgásztónál alapvető szabály a hallal való kíméletes bánásmód, a belépésnél a tógazdák a horog ütötte sebek fertőtlenítésére alkalmas vegyszert is adnak a horgászoknak a megtartani nem kívánt halak ellátásához.
A tó partján külön kis halpucoló is rendelkezésre áll, így az eredményes sporttársak konyhakész állapotban vihetik haza a zsákmányt.
Márpedig itt mindenki eredményes, hiszen a víz hallal gazdagon telepített, garantált a fogás. A víz szinte mindig "él", gyakoriak a pontyugrások, a nád mellett termetes amurok mozognak.
Zárt horgászrendezvényeknek, csapatoknak is helyet tudunk biztosítani.

Hirdetés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így havonta egyszer kiküldjük az Ön részére az új horgásztavak listáját, amelyek regisztráltak oldalunkra.

Halak, halfajok

Ismerje meg hazánk vizeiben élő halainkat. A horgászathoz elengedhetetlen a halismeret, hiszen nem elég csak azt tudnunk, milyen etetőanyagot, szereléket használjunk, hanem ismernünk kell a hal életritmusát, tartózkodási helyét, táplálkozási szokását. Tovább Halak, halfajok

Ha már megismerte a halakat, ismerje a horgászati módszereiket is, melyet itt olvashatják!

Hírlevél feliratkozás

Horgásztavak keresése

Hirdetés

Hirdetés

Tavak.hu

Üdvözöljük a megújult Tavak.hu oldalunkon!

Hamarosan több horgász cikket olvashat oldalunkon, még átfogóbb horgásztó bemutatókat készítünk, és a halak ismertetését is bővebbre fogjuk szabni. Hamarosan nyereményjátékokat is indítunk, melyben horgászbotokat, orsókat, és egyéb értékes horgász cikkeket lehet majd nyerni! Hamarosan publikáljuk Facebook oldalunkat, mely szorosan fog kapcsolódni nyereményeinkhez!

Ingyenes regisztráció

Látogatók

Oldalainkat 52 vendég böngészi