Home / Pest megyei horgásztavak, horgászvizek / Őrbottyán – Őrbottyáni horgásztó

Őrbottyán – Őrbottyáni horgásztó

Tógazda: Nagy György
Telefon: +36-20/454-8881
Terület: 24.5 ha
Átlag mélysége: kb. 1,8 m
Halak: amur, csuka, süllő, harcsa, kárász, csuka, süllő, balin, compó, keszegfélék
Napijegy áraink:
Nappali v. éjszakai napijegy:
3.000,- Ft.
– 24 órás: 5.000,- Ft.
– 48 órás: 10.000,- Ft.
-Éves területi jegy: 65.000,- Ft.
-Féléves területi jegy: 40.000,- Ft.
-Céges éves területi jegy: 100.000,- Ft.
-Bojlis jegy (24 órás): 3.500,- Ft.
Napi- és bojlis jegy a gátőrháznál váltható, a tó sorompó felőli részénél.
Megközelítés: A horgásztó Budapestről Veresegyházon vagy Csomádon keresztül kb. 21 km. Őrbottyánban a körforgalomnál Vácrátót felé kell fordulni! Vác felől Vácrátóton keresztül kb. 15 km. A lehajtó az Őrbottyáni téglagyárral szemben van.Ezen az úton kell továbbhaladni (balra tartva) egészen át a kiserdőn/patakon a gátig, ahol a halőr található.

A tó gyönyörűen rendezett parttal, nádassal és árnyat adó fákkal szegélyezett. A tó körül padok, asztalok és WC-k vannak elhelyezve. A horgászhelyek gépkocsival is könnyen megközelíthetőek, egy aránylag jó minőségű kővel felszórt úton.

A napijegyes horgászat rendje:
Napijegy váltásához érvényes horgászengedély szükséges. A horgászat befejeztével a kitöltött napijegyet a váltás helyén le kell adni.
A napijegyes horgászok halfogási darabszáma megegyezik a tagok által fogható darabszámmal, és a horgászrendben meghatározott éjszakai horgászatokon is részt vehetnek. A napijegyes horgászoknak éjszakára 19-07-ig külön jegyet kell váltaniuk! A napijegy hátoldalán található ponty rovatnál a súlyát kerekített kg-ban, a hosszát mért cm-ben is kötelező feltűntetni!
A napijegyes horgászatot csak a mindenkori horgászati időbeosztásnak megfelelően lehet megkezdeni! Előtte helyfoglalás TILOS!

About Tavak.hu

Ez is érdekelheti

Házréti tó

Név  Házréti Tó Kezelő  Háziréti Horgászegyesületek Egyesülése Információs Tel.  +06 30 571-1290 (halőrház) Email  info@pokerholdem.hu …

Vélemény, hozzászólás?