Home / Jász-Nagykun-Szolnok megyei horgásztavak / Jászkisér – Jászkiséri tavak

Jászkisér – Jászkiséri tavak

Pezsgő pelletek a WEBSHOPBAN!

Buborékok a vízben a kapitális élményekért!!!

Kezelő: Jászkiséri Halas Kft.
Cím: 5137 Jászkisér, Ladányi út 43.
Információ: Tajti Ferenc, 20/3364-722
Fax: (57) 450-259,
email: info@hohoho.hu Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Vízterület (ha): 3
Átlagos vízmélység (m): 2
Típus: mesterséges víz
Jellemző halfajták: ponty, süllő, harcsa, keszeg, pisztráng, afrikai harcsa.
Horgászati módok: természetes part, stég, saját csónak

A tórendszer könnyen megtalálható, Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Jászberény mellett, Jászkisér és Pély között félúton, ritka természeti környezetben, ahol együtt jelentkezik a puszták, erdők, vizek élővilága. A kikapcsolódásra vágyók egy csodálatos napot, hétvégét, vagy akár egy egész szabadságot is eltölthetnek itt. A környéken tábla jelzi a lekanyarodás helyét. Budapesttől mintegy 1.5 órás utazással érhető el.

A vízmélység egyenletes, a halastavakra jellemzően nem túl mély. Hosszú spicc, illetve rakós távolságban 1.2-1.6m, enyhén iszapos, egyenletes mederfenékkel. Halágy a hosszú oldallal párhuzamosan 50-55 méterre húzódik, 10 méter széles, s fél méterrel mélyebb az átlagvíznél. A víz opálos (nem "algazöld"), a partközelben a haltartó szák is alig 10cm mélységig látszik.

Elsődleges program természetesen a horgászat, de az ökoturizmus kedvelőinek is felejthetetlen élményt nyújt a 180 ha-os területen elhelyezkedő horgászközpont mely egyszerre biztosítja mindenki számára a háborítatlan természet hangulatát, valamint a biztos halfogási lehetőséget, melyre garancia a gazdaság több mint 150 ha-on folyó intenzív haltermelése. A hagyományos módszerek mellett pergetve foghat rekord méretű csukát, süllőt, harcsát, de lehetőség nyílik megismerkedni a legyező pisztrángozással is.

About Tavak.hu

Ez is érdekelheti

Alattyán – Kiserdő holtág

Pezsgő pelletek a WEBSHOPBAN! Buborékok a vízben a kapitális élményekért!!! Cím: 5142 Alattyán Vízterület (ha): …

Vélemény, hozzászólás?

Tavak.hu Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj a horgásztavak híreiről.
Pest megyei horgásztavak hírei és
Országos hírek egy helyen
Iratkozzon fel hírlevelünkre és megküldjük a legfrissebb kapott híreket, így akár első kézből kaphat információt telepítésekről, akciókról.
  Mi sem szeretjük a SPAM üzeneteket, ezért nem is adjuk ki az Ön elérhetőségét.