Tokaj mellett HORGÁSZHÁZ kiadó/eladó

Eladásra kínálunk egy remek földrajzi adottságokkal rendelkező horgászházat, mely több éven keresztül bejáratott vállalkozásként üzemelt. A ház jelenleg is kifogástalan vállalkozást tud biztosítani, az eladás oka költözés, így az üzemeltetés nem megoldható a család részéről. A ház Rakamaz-Tokaj Tisza-parti üdülőterületen helyezkedik el, rálátás a tokaji hegyre, csendes utcában.

Amennyiben befektetésnek szánja az ingatlant:

-  Az ingatlan több hazai horgászoldalon ingyenes hirdetést élvez, így nulla forintért tudja kiadni a horgászházat. A korábbi, üzemeltetett években csak és kizárólag e horgászoldalakról volt „felötlve” a horgászház.

Alsó szinten:

- Csónaktároló
- konyha/étkező

Első emelet:

- mellékhelység/zuhanyzó/kézmosó 
- nappali
- szoba
- 15 nm2-es terasz

Második emelet (egyedileg kialakítható):

- közlekedő
- szoba 1 igény szerint
- szoba 2 igény szerint

Az ingatlanban hideg/melegvíz biztosított. Jelenlegi kialakításában 7 férőhelyre van megadva az engedély. Második szint megadásával akár 13 főre biztosítható a kényelmes elszállásolás. Továbbiakban Zárt udvar, melyen 3 gépkocsi parkolása megoldott a kényelmes közlekedés mellett, valamint nem hiányozhat a szabadtéri főzőhely.

Horgászati lehetőségek:
  • Tisza: 100 méter
  • Bodrog: 2000 méter
  • Rakamaz -Nagy morotva 100 Hektáros terület, a háztól 4 km-re.
  • Tokaj-Ladány - Pontyos tó, 6 hektár, a háztól 4 Km-re.
  • Toka, Nádas tó - 13 hektár, a háztól 3,5 km-re.
  • Tokaj Pontyos Tó, 5 km-re.

Több, jól felszerelt horgászbolt biztosítja a zökkenőmentes horgászjegyek, illetve bármilyen felszerelés beszerzését.

A horgászház irányára 7,4 millió Forint, mely tartalmazza a horgászház egyedi weboldalát is, illetve annak hirdetését több, hazai országos horgász weboldalon, mely biztosítja a vendégéjszakákat a leendő tulajdonosnak.


Amennyiben bármilyen kérdése felmerült a horgászházzal kapcsoltaban, kérem hívjon:
  • Orosz Attila, 06-30/815-4896

Hirdetés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így havonta egyszer kiküldjük az Ön részére az új horgásztavak listáját, amelyek regisztráltak oldalunkra.

Hírlevél feliratkozás

Horgásztavak keresése

Hirdetés

Hirdetés

Tavak.hu

Üdvözöljük a megújult Tavak.hu oldalunkon!

Hamarosan több horgász cikket olvashat oldalunkon, még átfogóbb horgásztó bemutatókat készítünk, és a halak ismertetését is bővebbre fogjuk szabni. Hamarosan nyereményjátékokat is indítunk, melyben horgászbotokat, orsókat, és egyéb értékes horgász cikkeket lehet majd nyerni! Hamarosan publikáljuk Facebook oldalunkat, mely szorosan fog kapcsolódni nyereményeinkhez!

Ingyenes regisztráció

Látogatók

Oldalainkat 22 vendég böngészi