Okány - Suszti horgásztó

Vízmélység: 5m
Terület: 3.6 ha
Halak: ponyt, amur, szürkeharcsa, csuka, süllő, keszegfélék
Megközelítés: Okány a megyeszékhelytől 40 km-re található É-K-i irányban. Megközelíthető a 47-es számú főútvonalról.
szálláslehetőség: faházban és lakókocsiban (melegvizes zuhanyzó, TV, hűtő)

Az 1998-ban kialakított Suszti Horgásztó egyre szélesedő szolgáltatásokkal várja nemcsak a horgászokat, hanem s pihenni vagy a környékkel ismerkedni vágyókat is.

 

Várudvari Lajos, vendéglős megvásárolta a Dancka-partján lévő, elhagyott vágóhidat és a területet. A száraz Danckába - mondhatni - vizet varázsolt mélyítéssel, és az üzemen kívüli kutakból folyamatosan nyerhető vízzel. 1998 májusára kétéves munkával, haltelepítéssel, a környezet füvesítésével, fásításával, az épület közművesítésével "üzemképes" halastavat fejlesztett ki. A mesterséges horgászparadicsom több verseny rendezésén van túl. A horgászó vendégek száma folyamatosan nő.

 

A vállalkozó a sivár faluvéget megszépítette. Teremjen neki ne csak dicséret, de megérdemelt bevétel is!

Hirdetés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így havonta egyszer kiküldjük az Ön részére az új horgásztavak listáját, amelyek regisztráltak oldalunkra.

Halak, halfajok

Ismerje meg hazánk vizeiben élő halainkat. A horgászathoz elengedhetetlen a halismeret, hiszen nem elég csak azt tudnunk, milyen etetőanyagot, szereléket használjunk, hanem ismernünk kell a hal életritmusát, tartózkodási helyét, táplálkozási szokását. Tovább Halak, halfajok

Ha már megismerte a halakat, ismerje a horgászati módszereiket is, melyet itt olvashatják!

Hírlevél feliratkozás

Horgásztavak keresése

Hirdetés

Hirdetés

Tavak.hu

Üdvözöljük a megújult Tavak.hu oldalunkon!

Hamarosan több horgász cikket olvashat oldalunkon, még átfogóbb horgásztó bemutatókat készítünk, és a halak ismertetését is bővebbre fogjuk szabni. Hamarosan nyereményjátékokat is indítunk, melyben horgászbotokat, orsókat, és egyéb értékes horgász cikkeket lehet majd nyerni! Hamarosan publikáljuk Facebook oldalunkat, mely szorosan fog kapcsolódni nyereményeinkhez!

Ingyenes regisztráció

Látogatók

Oldalainkat 91 vendég böngészi