Home / Bács-Kiskun megyei horgásztavak, horgászvizek / Tiszakécske – Anver- Horgász Klub

Tiszakécske – Anver- Horgász Klub

Horgászvíz neve: ANVER Horgásztó
Telefon:
Info: 
+36-70/881-0902
Helyfoglalás: +3670/309-2838
Víztípus: Szikes tó
Egyéb: Szikes altalaj
Terület (ha):2,2ha
Vízmélység: átlag 1,6m
Fenékviszonyok:kemény nem akadós
Növényzet:nád
Halak: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszegfélék, kárász
Rekordok: csuka: 6,89kg, ponty: 15 kg, harcsa 17kg, amur 15kg
Szabályok: Országos horgászrend szerint
Fogható mennyiség:2db nemes hal + 3kg egyéb
Megközelíthetőség: Tiszakécske/Bög – Szentkirály közötti úton, Kecskemét 32km, Szolnok 30, Nagykőrös 25km, Kikunfélegyháza 38km
Csónak használat: nincs

Horgászrend:
Nonstop horgászat, éjszakai horgászat: június 10-től – szeptember 30-ig. Napijegyes horgászat: 2500Ft, ezért a horgász elvihet 2db nemes halat és négy kiló egyebet. Korlátozás: 4kg feletti nemes halból csak egyet lehet elvinni, ill. ragadozó halból is csak egy db-ot lehet elvinni. 8kg felett napijegyet adunk és a kifogott halat fotózás után, vissza kell engedni a tóba. Feltétlenül elvárjuk a horgász társaktól, hogy úgy adják át a horgász helyet ahogy átvették ( tisztán).

Az Anver horgásztó megközelítése: Szentkirályi út,Tiszakécske mögött a trafóállomás mellett. Kecskemét irányából Tiszabög irányába az út bal oldalán található a horgásztó! Tiszabög felől érkezve,a Szolnoki útról jobbra Szentkirály-Kecskemét felé,lefordulástól 3-400 méterre az út jobb oldalán!

Az Anver horgásztó vízfelülete 2.2 ha. A tóban élő halfajok: Ponty, Keszeg, Kárász, Süllő, Busa és hamarosan Lénai Tok is Fogható lesz. A horgásztó környezete rendezett,körülötte fákkal,melyek nyáron árnyékot adnak a pihenni vágyó horgászoknak és kempingezőknek. Némely horgászállás esőbeállóval is fel van szerelve így egy hirtelen zápor sem okozhat gondot. Néhány helyen a tó körül kiépítésre került nyársalásra illetve bográcsozásra alkalmas tűzrakó hely is.  A tó meder szikes,így a hal íze egyedülállóan ízletes.  Azoknak akik hosszabb időre látogatnának el hozzánk,tudunk biztosítani szálláshelyet is, bérelhető apartman egy szoba konyha nappali fürdő,valamint lakókocsi vagy faház is. A horgásztó területén kettő illemhely található,valamint hamarosan kiépítésre kerülnek szabadtéri meleg vizes zuhanyzók is.

http://www.anverhorgaszto.hu/rolunk/

About Tavak.hu

Ez is érdekelheti

Solt – Holtág

Kezelő: Dunaföldvári SHE Cím: 6320 Solt Vízterület (ha): 8 Átlagmélység (m): 2 Elhelyezkedés, település: Solt, …

Vélemény, hozzászólás?